vrijdag 5 april 2024

15e Lovah Congres
1931 Congrescentrum 
Den Bosch

Lovah Land – creating our future

Welkom in Lovah Land, waar op 5 april 2024 de toekomst van ons huisartsenvak zich ontvouwt als een bruisend festival! Onder het betoverende thema “Lovah Land: Creating our Future” nodigen we je uit voor een dag vol inspiratie, ontdekking en vernieuwing.

 

In Lovah Land willen we samen met jou verkennen wat de toekomst voor aspirant-huisartsen in petto heeft. Laat je meeslepen door de uitgestrekte wereld van mogelijkheden en ontdek de verschillende facetten van ons boeiende vak. We beloven een dag vol energie en reflectie, met een avondprogramma dat je meeneemt door een festivalterrein, compleet met foodtrucks, een photobooth en betoverend entertainment.

 

“Creating Our Future” is meer dan een thema; het is een uitnodiging om actief deel te nemen aan het vormgeven van de toekomst van de huisartsgeneeskunde. Laten we gezamenlijk de bouwstenen leggen voor een veelbelovend, dynamisch en vooral fantastisch beroep. Naast sessies over ondernemen, digitalisering en de toekomst met AI, geven we ook aandacht aan het verbeteren van je vaardigheden, denk aan workshop injectietechnieken of dermatoscopie. 

Bereid je voor op een dag vol verrassingen, inzichten en nieuwe connecties. We kijken uit naar je aanwezigheid op het 15e Lovah congres: Lovah Land!

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info