14e LOVAH Congres

Colour your world

 

Onze samenleving groeit, verandert en wordt steeds diverser. Door migratie en vergrijzing zullen we volgend jaar de mijlpaal van 18 miljoen inwoners in ons land bereiken. Naast deze veranderingen groeit ook de aandacht voor genderidentiteit en seksualiteit. Onze samenleving krijgt meer kleur en onze spreekkamers zullen dat ook meer en meer krijgen.

 

Bekijk het programma

vrijdag 21 april 20231931 Congrescentrum | den bosch

Op dit congres willen we je meenemen in deze kleurrijke veranderingen: ‘Wat voor invloed hebben verschillende etniciteiten, culturen en afkomsten op jou?’ en ‘Welke componenten gaan onze praktijk meer kleur geven?’. Er komen bijvoorbeeld sprekers praten over levenseindebegeleiding bij mensen met verschillende culturele achtergronden, over dermatologie bij de niet-witte huid en over transgenderzorg. Naast sessies van etniciteit tot seksualiteit, vergeten we niet om ook aandacht te schenken aan hoe jij huisarts wil zijn: duurzaam, op straat, op de fiets, met een eigen praktijk of in loondienst? We willen met jullie de hiaten opvullen en de bonte regenboog van alles wat met jouw werk als huisarts te maken heeft compleet maken!

Er komt een mens bij de dokter, en jij bent de dokter tegenover die mens. Verbreed je wereld! Kleur je wereld! Colour your World! Graag nodigen we je van harte uit op het 14e Lovah Congres ‘Colour your World!’, en hopen we je zeker te zien op deze leuke, inspirerende en bovenal diverse dag!

 

Registratie is geopend!

Ben je huisarts en wil je je graag aanmelden voor het LOVAH congres 2023, maak dan gebruik van deze link: registratie.lovah.nl om je te registreren.

 

Let op: Gebruik deze link niet als je aios of genodigde bent. Je hebt een persoonlijke link per email ontvangen waarmee je je kunt aanmelden!

 

Check ook even je spam folder. In sommige gevallen kan de mail als “reclame / spam” beoordeeld worden.

Nog even terug in de tijd.... 

Welcome to the jungle. Die van vrijdag 22 april 2022. Op die dag vond in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam het 13e LOVAH Congres plaats. Een heel enerverend en leerzaam congres met diverse lezingen, vele workshops, een drukbezochte informatiemarkt en natuurlijk een passende afsluiting. Geheel in stijl. Klik op de camera om nog even plaatsjes te kijken en na te genieten van deze leuke en succesvolle dag.  

Lovah congres exchange - WES
Are you a non-Dutch GP trainee and do you want to sign up for our Dutch Conference Exchange? For more information, click here.

 

Lijkt het jou leuk om een buitenlandse huisarts in opleiding (BAIO) twee dagen voor het LOVAH congres te verwelkomen? Meld je dan aan via dit formulier of mail naar exchange@lovah.nl.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.